Създаване и оптимизация на Google + страница

Създаване на Google + страница

Създаване на Google + страница е една от препоръчителните стъпки,когато говорим за реклама,за популяризиране на вашия бизнес,продукт,услуги...Освен създаване на бизнес страница във Facebook,това е още една стъпка към маркетинговата ви рекламна стратегия.Заедно със създаване на Google + страница,вие трябва да имате свой профил,който ние можем да направим и да създадем страницата ви.В нея ще публикувате всичко,което предлагате -снимки,кратки текстове,линкове към сайта си...всичко,което искате да покажете на клиентите си.

Това е стъпка,която не е за пренебрегване,защото говорим за Google все пак.Всеки начин ,по който можете да се свържете с Google - да свържете сайта си,да направите връзка между сайта си и страницата си в Google + ....всичко това е необходимост за вашата рекламна кампания.Всяка социална мрежа събира вашите клиенти на едно място и заедно с това да се разнообразяват в профилите си,те могат да откриват важните за тях неща.

Оптимизация на Google + страница? Ние предлагаме тази услуга,като първо създаваме вашия профил и вашата Google + страница и след това я оптимизираме,така че да се появява на първа страница в Google.Цената за създаване и първоначална оптимизация е 100 лева. След това ние трябва да поддържаме вашата Google + страница ,за да продължи да дава желаните резултати и по този начин да ви доведе още много клиенти.Поддръжка на Google + бизнес страница е по 100 лева на месец,като вие ще ни предоставяте снимки и малки текстове,които ние ще включваме и оптимизираме във вашата страница.За изработени от нас снимки ,цената е по 15 лева за брой.Поддръжката включва пускане на публикации 3 пъти в седмицата и веднъж в наш Google + профил.

Препоръчваме този начин на работа чрез оптимизация на Google +  бизнес страница,защото дава резултати месеци напред.Също така чрез постоянна поддръжка вие ще имате цялата актуална информация за своя бизнес ,която да предоставите на клиентите си.

Не е за пропускане да кажем ,че вашите клиенти могат да ви добавят в своите кръгове и да следят всичко,което публикувате,за да бъдат постоянно информирани за вашите услуги.

За индивидуална оферта - Използвайте формата за контакт.