Свързване на сайт с Google Plus

Свързване на сайт с Google Plus

Свързване на сайт с Google Plus се прави с няколко кода,които се предоставят от Google Plus. Това се прави с цел удостоверяване на автора да Google Plus страницата и собствеността над нея.Ако се чудите защо се прави това? Всяко свързване на Google с вашия сайт,всяко удостоверяване,води до по-добро индексиране на сайта ви.

След като бъде свързан сайта с Google Plus страницата ви ще сложим значка или бутон +1, за да могат посетителите на сайта да гласуват за страниците,които харесват.Трупането на плюсове повишават значимостта на всяка страница пред Google. Както казах и преди - всяко свързване с Google и от значение. 

Също така Google Plus предоставя и още много функции,които да се добавят към сайта и да използвате функционалността му по предназначение.

Да отбележим,че хората,които имат свой профили в Google Plus ,могат да ви добавят в своите кръгове и да следят постоянно какво публикувате и да отбелязват всяко нещо с +1.Така вие изграждате своята рекламна мрежа от потенциални и реални клиенти.