Изработка и оптимизация на Facebook бизнес страница

Изработка и оптимизация на Facebook бизнес страница

Изработка и оптимизация на Facebook бизнес страница - как можете да имате бизнес страница във Facebook и в същото време да бъде оптимизирана за да бъде на първа страница в Google? Интересно ,нали? Да - може! По този начин вие ще имате повече посещаемост на страницата си и ще ви доведе реални клиенти от целенасочено търсене.Когато потенциалните ви клиенти седнат да търсят нещо в интернет,те едва ли ще търсят във Facebook,а ще търсят в Google.Тук идва нашата роля-извеждаме бизнес страницата ви във Facebook на челни позиции и имате посетители и естествено клиенти.Това е добре и от друга страна - тези хора ще харесат страницата ви и ще могат да получават известия то вас и да следят предлаганите услуги и продукти.Това е безценна реклама!

Ние не само създаваме бизнес страници във Facebook,но и ги оптимизираме ,така че когато някой напише ключова фраза в търсачката,вие да бъдете изведени като резултат от Google.

Това отнема известно време и изисква постоянство и доста работа,но се получава.Сео оптимизацията на Facebook бизнес страница е на цена от 100 лева на месец,като това включва и поддръжката на същата страница.Ние ще публикуваме от ваше име снимки и текстове,така че да се оптимизира. Поддръжката Facebook бизнес страница, за да продължи да се класира на първа страница на Google е 100 лева месечно.Снимките ще бъдат предоставяни от вас или ние можем да ги изработваме на цена от 15 лева за брой.Поддръжката включва пускане на публикации 3 пъти в седмицата и веднъж в наша Facebook страница,която има 6000 приятели.