Изработка на сайт


Изработка на сайт


-Изработка на сайт - Изработка на Фирмен сайт -сайт,съдържащ портфолио на вашата фирма и нейната дейност,снимки на продукти и графа с услугите,които предлагате.Това е възможност да убедите хората във вашата конкурентоспособност  ида набирате персонал и клиенти.

-Изработка на сайт Бизнес -сайт, предоставящ информация за вашия бузнес и продукта,който предлагате .Покажете на потенциалните си клиенти какво предлагате,на какви цени и къде да ви намерят!Рекламата никога не е била по-достъпна!

-Изработка на сайт Блог сайт - сайт,който представлява личен дневник и може да съдържа дискусионен форум,управлява се от едно лице или група , чрез добавяне на статии по собствено предпочетание -храни, политика,истори, изкуство, козметика и т.н.Това е много удобен начин да се разговаря с хората по всякакви теми и да ги обединявате чрез общите им интереси.Също така един такъв блог може да се превърне в мощно оръжие в развитието на бизнеса ви,защото хората могат да задават своите въпроси директно към вас и да получават бързи отговори.Този „жив“ контакт е много удобен ,за да убедите хората,защо точно вашия продукт?,защо вашите услуги?

-Изработка на сайт Електронен магазин - сайт за продажби в интернет.Това е много разработен бизнес в чужбина ,а и вече в България.Това е супер удобен начин да продаваш продуктите си в цяла България на и то на големи доставки. Чрез услугите на фирми като Еконт ,Спийди или друга подобна можете да развиете бизнеса си в  национален мащаб.Пример за това са магазините за компютри ,с богат каталог от продукти,които всеки може да види,да си избере,да направи консултация по телефона за даденото нещо и ,ако е доволен да го поръча от вас,дори от другия край на страната.Това е удобен начин и да спестите пари за персонал и кой знае още какви разходи и в същото време ви се гарантира печалба.

-Изработка на сайт за обяви – за този тип сайтове не е необходимо да обеснявам

-Изработка на сайт за недвижими имоти - вие сте брокер,имате офис и искате да наберете повече клиенти,за да се развивате?Това е възможност за всеки бизнесмен да си създаде един такъв сайт,в който да каже на хората,че има какво да им предложи-оферти,цени,консултация по телефона и много други услуги.

-Изработка на сайт - Новинарски сайт-сайт,който предоставя статии и репортажи .В случай,че сте журналист и имате още какво да кажете на хората,искате да ги обедините около някаква кауза или просто да стев полза на обществото ,за да казвате нещата такива,каквито са ,можете да си нанправите такъв сайт и да работите „със“ и „за“ хората.

-Изработка на сайтове Продуктов или промоционален сайт- сайт ,показващ промоционални стоки или специални оферти.Този вид сайт се доближава много до електронния магазин,в който излагате своите продукти и промоции.Могат да се променят ежедневно или седмично.Да добавяте нови снимки,да промотирате всичко,което поискате.

-Фен сайт -посветен на известна личност/фен клуб.Този вид сайт може да се направи за всеки,които поиска и да го посвети на своя любим певец,танцьор ,идол,философия и т.н.

-Изработка на сайтове - Корпоративен сайт- осигуряващ основна информация за дадена фирма или организация.Това са доста големи сайтове с богато съдържание за даден бизнес,услуги,персонал ,продукти и още много.